Client Testimonial Caves Beach

Capturing Coastal Vibes and Mid-Century Flair: A Renovation Tale at Park Ave, Caves Beach

At LTAA, we thrive on turning visions into stunning realities. Our journey with Peter and Louise began with a chance encounter at our office, sparking a conversation that would lead to the transformation of their home in scenic Caves Beach.

Peter and Louise’s enthusiasm for renovating their home was palpable from our very first meeting. They sought to enhance their living space, fostering a seamless connection between indoors and outdoors while maximising their picturesque coastal views.

What started as a coastal-inspired renovation took an unexpected turn when Peter and Louise became captivated by the allure of mid-century architecture. Embracing this new found inspiration, our design process underwent a dynamic shift, resulting in a fusion of coastal charm and mid-century flair.

Drawing on the mid-century aesthetic, we introduced striking circular skylights to illuminate the outdoor balcony spaces, infusing the design with both functionality and character. These architectural elements not only bathed the interiors in natural light but also added a distinctive touch to the external façade.

Navigating the complexities of council approvals can be daunting, but with our expertise, the process was seamless. From preparing the Development Application (DA) to liaising with regulatory authorities, we ensured a swift approval timeline, securing the green light for construction in just three weeks.

With approvals in hand, our focus shifted to bringing the design to life. Partnering with local builder Glen from G & N Building, the construction phase unfolded smoothly, culminating in a nine-month journey marked by exceptional craftsmanship and attention to detail.

Witnessing the design elements materialise during site visits was a gratifying experience. The expansive bifold doors seamlessly integrated indoor and outdoor spaces, while the circular skylights cast a soft glow, blending form and function effortlessly.

At LTAA, our ultimate goal is client satisfaction. Peter and Louise’s clear vision coupled with our collaborative approach resulted in a space that not only met but exceeded their expectations, enriching their daily lives with comfort, style, and a touch of coastal magic.

Share the Post:
Scroll to Top